Műsorok - Kiss V. Balázs - Illusion & Magic ShowKiss V. Balázs - Illusion & Magic Show

MŰSOROK

Színvonalas bűvészműsorok, melyekkel az esemény garantáltan varázslatos lesz

Színpadi bűvészműsor

A modern és látványos színpadi show!

Legyen felejthetetlen a rendezvény! Ebben az újszerű előadásban a közönség az illúziók világának azt az oldalát ismerheti meg, amire később igazán emlékezni fog, és amire mindig is kíváncsi volt! A műsorban helyet kapnak mutatványok a mai modern technológiai eszközökkel (Pl.: okostelefon), a látványos számok és effektek között pedig a kellő humorral megfűszerezett trükkök sem maradnak ki. Egy olyan interaktív műsor, amiben a nézők nem pusztán szemlélői, hanem aktív résztvevői is lehetnek az előadásnak, hogy igazán átélhessék a varázslatot! Ha szeretné, hogy az esemény különleges legyen, ez az Önnek megfelelő előadás!

Felhívom Ingyenes Árajánlatot kérek
Mercedes Benz

"Balázs 100 %-ban beleillett a Mercedes-Benz által képviselt filozófiába, miszerint „Legjobbat vagy semmit”! Nem volt korábban példa ilyen jellegű bemutatóra. Nagyon meg voltunk elégedve az előadással, vendégeink még hosszú idő után is emlegették. Szuper emlék marad mindannyiunk számára. Profi munka."

Balogh József, ügyvezető, Mercedes-Benz Miskolc

Mikromágia / Tablehopping

Varázslat testközelből!

Egy olyan műsor, melyben a mutatványokat nem a színpadon csodálhatjuk, hanem közvetlen közelről tekinthetjük meg! Egy „mikromágia” show, melyben a bűvész a közönségben, a vendégek között sétálva, vagy egy kihelyezett asztalnál, teljes testközelből szórakoztatja látványos mutatványokkal a nézőket. Rendkívül emlékezetessé teheti az estét, amikor a bűvész a néző kölcsönkért gyűrűjével, mobiljával, autókulcsával mutat be egy mutatványt, vagy akár egyenesen a néző tenyeréből varázsol el valamit, vagy jelentet meg egy tárgyat a zsebében. Ez a műsor a színpadi műsorral kiválóan ötvözhető, mivel ekkor a nézők egy messziről megtekintett nagy színpadi show után egyenesen a szemük előtt pillanthatnak bele a mágia rejtelmeibe! Állófogadás? Gálavacsora? Ünnepi megnyitó? Remek választás!

Felhívom Ingyenes Árajánlatot kérek
Opel Maxabo

"Balázs hihetetlen mértékben emelte a rendezvényünk színvonalát! A jó trükkök mellett az emberi oldal is fontos, Balázs hihetetlenül pozitív kisugárzású és kommunikatív, hamar megszereti a közönség. Nálunk mikromágus témában kellett helyt állnia ami sikerült is. Csak a vendégek közé kell engedni, és a többit Ő megoldja!"

Bálint János, Opel Maxabo

Előadás privát rendezvényen

Egy különleges alkalom különleges műsort érdemel!

Mivel dobjuk fel a születésnapi vacsorát? Emlékezetes műsort szeretnénk az esküvőn? Egy színvonalas előadás ezekre megoldás lehet! Ha szeretné egy különleges családi, vagy baráti ünnepélyen a vendégkört szórakoztatni és mindemellett valami maradandót hagyni az emlékeikben, akkor ez a műsor az, amit Önnek találtak ki! Egy műsor egyedi igényeinek megfelelően, ami akár egy nem mindennapi ajándék is lehet!

Felhívom Ingyenes Árajánlatot kérek
MLSZ

"Engedd meg, hogy így, levélben is megköszönjem, hogy elfogadtad a meghívásunkat és egy nagyon jó hangulatú, szórakoztató műsorral készültél! Minden Veszprém megyei Játékvezető nevében mondhatom, hogy nagyon jól szórakozott és élvezte az előadásodat. Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk! Még egyszer köszönöm hogy eljöttél, remélem még lesz alkalmunk találkozni!"

Wenczel Imre, elnök, MLSZ Veszprém Megyei Játékvezetői Bizottság

Elégedett ügyfelek:

Miért Balázs műsora a legjobb választás?

Több mint 10 éve lép fel rendszeresen nagyobb rendezvényeken, ahol garantált az elégedett és elvarázsolt közönség!

2016-ban az Országos Corodini Bűvészbajnokságon 1. helyezést ért el produkciójával, ezzel kategóriája bajnoka lett, emellett pedig további 5 hazai és nemzetközi szakmai díj büszke tulajdonosa!

Műsorát könnyen alakítja a megrendelők elvárásaihoz és ötleteihez, hogy egyedi show-val léphessen Önöknél is színpadra!

Folyamatosan megújuló repertoárral érkezik, emellett pedig továbbra is képzi magát külföldi kongresszusokat látogatva, ahol a világ legelismertebb előadóival dolgozik együtt!

A külföldi vendégeket is könnyedén szórakoztatja akár angol vagy német nyelven! Produkcióját már közel 10 ország színpadán bemutatta!

Díjak

Corodini Országos Bűvészbajnokság
I. Hely - Mikromágia
2016

Figaro Különdíj
Legjobb színpadi előadó
2015

Arany Varázspálca Nemzetközi Bűvészverseny
II. hely - Ezüst varázspálca
2015

Corodini Országos Bűvészbajnokság
II. Hely - Mikromágia
2015

Arany Varázspálca Nemzetközi Bűvészverseny
III. hely - Bronz varázspálca
2014

Gálházi István Emlékverseny
II. hely
2015